Detectie incendiu Inim Romania

Helios Security Distribution:

Echipamente INIM de detectie si semnalizare incendiu

Produs de Inim. Fabricat in Italia. Distribuit in Romania de Helios Security

Energia unei companii italiene în evoluție constantă. Inovația sistemelor antiefractie, automatizarea casei, detectarea incendiilor, iluminat de urgență. Realizat în Italia și apreciat în lume. Calitatea unui produs certificat, ușor de instalat și de utilizat.

Proiectul INIM se bazează pe stadiul tehnologiilor de microcontroler, arhitecturi de rețea și infrastructuri de comunicații. Dorim să evidențiem câteva dintre tehnologiile dezvoltate în laboratoarele Inim și care permit produselor Inim să reprezinte, deja astăzi, viitorul detectării incendiilor.

Tehnologii

Inim Electronics pune la dispozitia instalatorilor o gama larga de centrale adresabile de detectie incendiu, cu multiple posibilităti de extindere. Portofoliul de aplicare ce se pot implementa este divers, de la aplicarea de mică amploare în domeniul rezidetial sau comercial, până la instalatii complexe, pentru hoteluri sau centre comerciale.

Bazate pe o tehnologie revolutionară de buclă creată de profesioniștii de la Inim, ce permite conectarea de echipamente periferice de la diferti producători si

având posibilităti de integrare în retea proprie a maxim 32 centrale, cele două game de centrale adresabile SmartLight și SmartLoop sunt solutia oferită de Inim firmelor de instalare pentru a satisface orice cerintă a pietei.

Tehnologia de bucla OpenLoop permite conectarea pe centralele Inim a echipamentelor periferice fabricate de diversi produca tori, fiind unica pe piata în acest moment. Bucla poate fi cablata  pe 2 sau 4 fire, cu o lungime maxim de 2000 m și are o capacitate de adresare pentru 240 de dispozitive (detectori, module de intrare, module de ieșire, butoane manuale, sirene). Dispunând de functii avansate de autodiagnoza pentru detectarea situatiilor anormale de functionare ce pot aparea datorita conditiilor deosebite de mediu în care pot fi realizate sistemele de detectie incendiu, tehnologia OpenLoop depașește cerintele impuse de standarde, oferind un nivel superior de calitate și performanta echipamentelor produse de Inim Electronics.

Reteua de tip token-ring HorNet dezvoltat de specialiștii de la Inim are la baza tehnologia de transmisie de date RS485. Cu o toleranta marita la defectare, arhitectura HorNete capabil sa se auto-reconfigureze pentru a mentine comunicatia chiar în cazul aparitiei unui deranjament în retea. Schimbul de date în timp real între centralele din retea permite de exemplu activarea unor dispozitive conectate la o centrala ca raspuns la evenimentele declanșate pe alta centrala . Practic, oricare din cele

maxim 32 de centrale ce se pot conecta în retea știe ce se întâmpl în sistem.

Un sistem de detectie incendiu dotat cu tehnologia Emergency54 ofer instalatorilor maximul de fiabilitate ce poate fi atins în domeniu, instalatia fiind capabila sa semnalizeze starea de alarma chiar și în cazul improbabil de defectare a procesorului centralei. Tehnologia este operationala atât la nivelul centralei, asigurând semnalizarea în cazul defectarii procesorului cât și la nivel de retea în cazul defectarii centralei principale. Emergency54 este implementat deasemenea și în comunicatoarele SmartLoopPSTN pentru garantarea transmisiei starii de alarma în cazul defectarii procesorului centralei.

Helios Security Distribution: Inim Electronics Romania– Produs de Inim. Fabricat in Italia. Distribuit de Helios in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *